[BAT] Serwer SAMP, Restarter i spółka

0

Siemka,
mam taki problem.. Otóż mam pliki serwera SAMP (samp to darmowy klient san andreas multi i jest 100 a nawet 500% legalny, wraz z tym wlasnie serwerem - do pobrania na sa-mp.com) i napisałem sobie taki "włączacz/wyłączacz" (panel do sterowania przez WWW).

[code]
@echo OFF
ECHO Server Contoller by Malyna TM 2008

del status.txt

echo W>> status.txt

ECHO ...
ECHO --- Serwer Uruchomiony ---
d:/serwer/samp-server.exe
ECHO ...
ECHO --- Serwer Zamkniety ---

echo L>> status.txt
[/code]

To zapsywanie do pliku status.txt jest potrzebne żeby na stronie mi pisało czy serwer jest włączony czy wyłączony. Chciał bym, żeby po włączeniu serwera (tj. jak bedzie działał to jest konsolka.. chciał bym, żeby było nowe okno, a jak ono się zamknie to żeby zaczeło się dziać
[code]
ECHO ...
ECHO --- Serwer Zamkniety ---[/code]

Oczywiście serwer jest aplikacją konsolkową (tj. takie czarne okieneczko z napisikami :D)

0

a Crime City Role Play - Zaprasza!
Crime-City.pl

Server IP: 91.203.132.69:7117
Sloty: x/100
Ping: 20/50

Coś o serverze:
Serwer
trwał prawie rok i grało na nim wiele osób, ale z wielu powodów musieliśmy zamknąć serwer.
No ale dzisiaj nadszedł ten czas, aby reaktywować serwer.
na razie mamy tylko 30 slotów ale za około 1 misiąc powinniśmy miec około 100 slotów.

Założyciele Servera:
Jack_Steevenson
John_Caro
Patrick_Wayne

Na serwerze jest 17 frakcji:
DMV
Security Administration
Samers
San News
Taxi
Air Lines
PD
SWAT
NG
LCN
YKZ
HA
Ruska Mafia
Aztec
Vagos
GS
Ballas

Team Speak Crime City:
Server także posiada swojego Team Speak'a, slotów dla każdego nie zabraknie i przy okazji będzie wam się łatwiej grało
IP: brawurowy-ts.pl

Postaramy się zrobić więcej frakcji, ale na dzień dzisiejszy gra za mało osób, zapraszamy was na wspaniały server RP a Crime City.
Za zapraszanie kumpli do wygrania konta premium

Zapraszamy!!!

www.crime-city.pl

0

Witam wszystkich użytkowników ! Zacznę od tego ,że nie jestem za dobry w pisaniu reklam ,ale chcę wam jak najwięcej opowiedzieć o tym serwerze ,oraz mapie.

Chciałbym was zaprosić na nowy serwer typu Role Play. Pewnie teraz myślicie "O nie znów pseudo ,kiedy oni skończą robić te serwery" ,ale to nie będzie serwer robiony dla władzy i żeby mieć się na kim wyżywać tylko dla was ,czyli graczy i to nie administracja go tworzy tylko właśnie wy! Mamy bardzo mało zarejestrowanych ,a szkoda by było gdyby taki projekt poszedł w niepamięć ,bo prace idą naprawdę szybko ,a skrypt jest świetny! Akcja serwera dzieje się w mieście Las Venturas - Mieście grzechu i rozpusty gdzie zawsze jest jasno i głośno. Teraz opowiem wam trochę o frakcjach.

Frakcji na serwerze jest 11 w tym 2 frakcje przestępcze ,lecz jeśli masz jakiś pomysł na swoją własną organizacje przestępczą lub legalną napisz swoją propozycje ,a administracja na pewno się zastanowi nad nią ! Oto nazwy frakcji serwera :

Las Venturas Police Department
Zawsze nas ochronią przed przestępcami i dbają o to ,aby w mieście był porządek.

Rząd Las Venturas
Rząd zarządza całym Las Venturas i maja największą władze w mieście ,oraz wydają dowody osobiste.

Federal Bureau of Investigation
Zajmują się groźnymi przestępcami i dużymi zorganizowanymi grupami przestępczymi.

Las Venturas Life Department
Zawsze dbają o nasze zdrowie ,zawsze i natychmiastowo pomagają rannym.

Academy in Las Venturas
Chcesz zostać policjantem ? A może medykiem ? Wstąp do Akademy in Las Venturas tam na pewno dowiesz się dużo ciekawych rzeczy!

Department of Motor Vehicles
Gdy potrzebujesz prawa jazdy ,albo innej licencji ? Przyjdź do DMV ,gdzie można wyrobić wszystkie licencje !

Las Venturas News
Największa rozgłośnia radiowa działająca w Las Venturas ,zawsze podają najświeższe wiadomości z miasta ,a za drobną opłatą coś zareklamują !

Las Venturas Transport Corporation
Oni za dobrą opłatą dowiozą Cie wszędzie gdzie tylko chcesz !

BudMax
Oni wybudują Ci dom pod warunkiem ,że im zapłacisz ;)

Black horse
Mroczna mafia której wszyscy się boją ,brak większych informacji.

Chinese brigade
Prawdopodobnie największa i najniebezpieczniejsza mafia w całym LV, lepiej z nimi nie zadzierać. [/center]

Mapa posiada takie rzeczy jak :

  • System aut – Możliwość posiadania dwóch aut lecz gdy gracz ma Konto Premium może mieć ich aż sześć.
  • System broni – broń zapisuje się po opuszczeniu gry.
  • System przedmiotów – Możemy posiadać 15 przedmiotów takich jak np. kilka telefonów, kilka rodzaj tej samej broni. Oczywiście owe przedmioty można zostawiać w aucie, domu czy na ulicy, możemy również oddawać je innym graczom.
  • „mini” System skinów – Aby się przebrać trzeba kupić owe ubranie w sklepi w którym możemy się przebrać w domu czy tez w przebieralni.
  • Dobry Anty Cheat – kolesie z sobietem nie mają u nas szans ;]
  • Anty AFK – chyba nie trzeba opisywać.
  • Trochę inny system BW niż spotykany dotąd.
  • Możliwość pracowania w Frakcji, organizacji, pracy dorywczej oraz biznesie.
  • System wypadków – również trochę odmieniony
    *”mini” System ślubu.
  • Do budynków wchodzimy po przez klawisz sprintu ( Shift)
  • System kont premium które daje więcej możliwości (więcej na forum)
  • Anty AFK - Jeśli się za długo nie ruszasz dostajesz kicka
  • Anty Cheat (w tym Anty Money Cheat) - Każda próba czitowania skończy się banem
  • System sejfów - Lider może mieć swój własny sejf

Jak widać systemów jest bardzo dużo.

Head Admin : Ryan Clark
Skrypter : Ryan Clark
Właściciel forum : Ryan Clarck

Skrypt jest ukończony w 47% lecz cały czas postępy idą na przód z dużą prędkością.

Forum : www.rp-lv.pl/forum
Portal : www.rp-lv.pl

IP : Jak będzie od razu podam :)

Gorąco zapraszam i polecam ten serwer ,bo warto będzie zagrać na nim.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1