Co zamiast AntiBlaxx??

Odpowiedz Nowy wątek
2006-03-24 18:17

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 5 dni temu

Lokalizacja: Tarnów / Rzeszów

0

Szukam jakiegos programu ktory bylby zamiennikiem AntiBlaxx.Zna ktos moze takowy??

Pozostało 580 znaków

2006-03-24 19:11

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 10 lat temu

0

sd4hide

Pozostało 580 znaków

2006-03-24 19:56

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 5 dni temu

Lokalizacja: Tarnów / Rzeszów

0

Ale to emuluje tylko SafeDisc'a

Pozostało 580 znaków

2006-03-25 10:19

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 1 rok temu

0

Ja wole nie grac niz sobie system kaszanic, przez ten cudowny programik tak sie system wywalil ze za kazdym startem windy wyskakiwalo ze znalazlo nowe napedy.

Nawet przywracanie rejestru/systemu nie pomoglo.

Ja wole nie grac, lub kupic orginal i miec to z glowy. Zreszta lepsze gry mam na PS2 [green]

PS.Na poczatki byl tez StarFuck czy jakos tak miales to ?
http://www.project-starfuck.tk/


30.03.2011 :) na świat przyszły Ala i Natalka :*

Pozostało 580 znaków

2006-03-25 17:15

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 10 lat temu

0

SD4Hide robi dokładnie takie coś:

program SafeDisc;

{$R 'SafeDisc.res' 'SafeDisc.rc'}

uses Windows, Registry;

const
  original = 'HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi';
  backup = 'HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi_backup';

var
  proc_info:  TProcessInformation;
  startinfo:  TStartupInfo;
  reg:        TRegistry;
  path:       string = 'Speed.exe';
  cmd:        string = '';
begin
reg:=TRegistry.Create;
reg.RootKey:=HKEY_LOCAL_MACHINE;
reg.MoveKey(original, backup, TRUE);
reg.Free;

if (ParamCount>0) then path:=ParamStr(1);
if (ParamCount>1) then cmd:=ParamStr(2);
ZeroMemory(@proc_info, sizeof(proc_info));
ZeroMemory(@startinfo, sizeof(startinfo));
startinfo.cb := sizeof(TStartupInfo);
if CreateProcess(PChar(path), PChar(cmd), nil, nil, FALSE, NORMAL_PRIORITY_CLASS, nil, nil, startinfo, proc_info) then
  begin
  WaitForSingleObject(proc_info.hProcess, INFINITE);
  CloseHandle(proc_info.hThread);
  CloseHandle(proc_info.hProcess);
  end;

reg:=TRegistry.Create;
reg.RootKey:=HKEY_LOCAL_MACHINE;
reg.MoveKey(backup, original, TRUE);
reg.Free;
end.

Tylko co po Ci takie coś? Aby grać w pirackie gry? To już lepiej idź sobie do jakiegoś sklepu i kup którąś z gier w tanich seriach. Tam też masz doskonałe tytuły, choć większość sprzed 2 - 3 lat. Ale za to jak będą chodziły :) Żadnych haków i przestojów + doskonała grywalność niejednej z nich.


<font color="red">Konto porzucone</span>

Dzięki wszystkim forumowiczom za lata wspólnych dyskusji; miłej zabawy w programowanie!
Sławomir 'Szczawik' Włodkowski

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0