[eDonkey]Shell tekstowy+Debian

0

Witam.
Postawiłem sobie serwer na Debian'ie. Chciałbym zainstalować na nim jakiegoś kilenta sieci p2p (najlepiej sieci eDonkey :P). Jednak nie ma tam środowiska graficznego. Chciałbym aby ten klient pracował jako usługa systemowa, miał tylko podane linki do pobieranych plików.
Czy coś takiego w ogóle istnieje?
Pozdrawiam.

0

Luknij może tu.

0

Poszukaj czegos takieog jak 'mldonkey' u mnie czasami wlaczam i smiga pieknie dodatkowo aby wygodniej sie go uzywalo sa graficzne nakladki ja akurat uzywam przez http://mldonkey.berlios.de/ z kazego miejsca na swiecie dodawac linki itp
http://mldonkey.berlios.de/
Kiedys jeszcze uzywalem overnetu i jakies programy p2p ale mldonkey najlepiej sie spisuje i jego polecam :)

0

Zainstalowałem mldonkey'a, wszystko pięknie, startuje, GUI (sancho), próbuje się połączyć z jakimkolwiek serwer a tu:

Welcome to MLdonkeyWelcome to MLdonkey
+-- From server Surf2Girls.de [213.202.245.74:4661] ------
| WARNING : This server is full.

+-- From server muellbomber/turboesel.net [84.161.64.54:9661] ------
| ERROR : Connection refused. Your IP is currently blacklisted.

+-- From server www.UseNeXT.to [212.112.243.146:4661] ------
| ERROR : Your edonkey client is too old, please update it
| WARNING : Your 4662 port is not reachable. Please review your network config.

+-- From server BiG BanG 11 [80.239.200.110:3000] ------
| ERROR : Your edonkey client is too old, please update it
| WARNING : Your 4662 port is not reachable. Please review your network config.

+-- From server BiG BanG 3 [80.239.200.102:3000] ------
| ERROR : Your edonkey client is too old, please update it
| WARNING : Your 4662 port is not reachable. Please review your network config.

Ściągnołem najnowsza wersje, wie ktoś czemu nie hula???

0

Zapewne Ci to nie pomoze ale mam ten sam problem :|.
Najnowszy Mldonkey a nie moze sie połączyć bo jest "za stary", u mnie na szczęście ograniczyło się to do instalacji aMule. Zobacz inne klienty p2p tu: http://www.rwo.pl/zamienniki.html

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1