mail via www

0

czy ktos robil kiedys cos takiego i moze polecic fajne gotowe i przede wszystkim wolne skrypty ? pehape oczywiscie

0

Do dobioru maili czy do obsługi kont na serwerze? :]

I czemu szukasz wolnych skryptów? Polecam szybkie [green]

dział raczej JS/PHP...

0

do zarzadzania wlasna skrzynka, przez przegladarke, wysylanie, odbieranie, to co serwuja serwisy - onety tleny i tym podobne. wolne - na licencji gnu ;]

0
flabra napisał(a)

do zarzadzania wlasna skrzynka, przez przegladarke, wysylanie, odbieranie, to co serwuja serwisy - onety tleny i tym podobne. wolne - na licencji gnu ;]

czyli ogolnie WebMail

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=webmail+script&btnG=Szukaj+w+Google&lr=

0

NeoMail <- a to gdzie sie zainstalowalo ? w /dev/null ?
Horde <- jak to sie konfiguruje ?
SquirrelMail <- gdyby tylko obslugiwal pop3 zamiast imap, w kazdym razie startuje bezproblemowo

szukam dalej ;]

0

Cała trójka, którą wymieniłeś jest na większości serwerów hostingowych. Ot choćby patrząc najbliżej, na dmk - można sobie wybrać czym przeglądać pocztę.

NeoMail jest bardzo proste.. zbyt proste jak dla mnie.
Horde jest najbardziej obładowne grafą i ma najwięcej opcji i funkcjonalności - ładuje się najwolniej, ale to właśnie nim sprawdzam pocztę na www.
SquirrelMail jest o 1 promil bardziej rozbudowane od NeoMail i choć szatę ma ładniejszą, to layout wygląda jak pisany pod kopiczka

0

http://OpenWebMail.org

// taaa, bardzo w php - Q

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1