[linux] Program do zarzadzania baza MySQL

0

Zaczynam sie uczyc mysql'a potrzebuje jakiegos programu, ktory pokazywalby jak wyglada moja baza danych. najlepiej graficznie. text mode mi nie odpowidania.

0

Hę? A PHPMyAdmin nie stracza?

0

phpmyadmin jest dobry ale np na p2 366 juz wolno troche dziala a nie wszyscy maja pentium 8 ;)

pedros@p3-450:~$ apt-cache search eskuel
eskuel - A pretty PHP administration tool for MySQL databases

Ponoc lekkie i wystarczajace ;)
Jesli nie php to:
mysql-query-browser - Official GUI tool to query MySQL database

:)

0

mnie na cel433 chodziło wysmienicie :)

0

MySQL-Front

// u mnie na duron 800 phpMyAdmin śmiga.

0

Navicat

0
Deti napisał(a)

MySQL-Front

// u mnie na duron 800 phpMyAdmin śmiga.

Detox, miało być na Linuksa :) MySQL Front jest pod Windows. I niestety takżę płatny od wersji bodajże 3.0. Dobrze, że mam darmową 2.5 :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1