Błąd GG 6.0 w Win2k

Odpowiedz Nowy wątek
2004-05-04 22:00

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 9 lat temu

0

Mam <ort>świerzutko</ort> zainstalowanego Windowsa 2000 i próbuję instalować GG. Po <ort>żekomym</ort> zainstalowaniu wyskakuje błąd, że tworzony jest dziennik błędów i aplikacja została zamknięta. Podobnie było u kumpla na Win XP, ale ustawiłem, żeby GG uruchamiało się w trybie zgodności z Win 98/me i problem zniknął. Jak sobie z tym poradzić przy Win2k?


Co jak co, ale cieniak ze mnie niesamowity, wi

Pozostało 580 znaków

2004-05-04 22:13

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

sciagnac mirande http://miranda-icq.sourceforge.net/ i zapewniam cie ze ten problem sie wiecej nie poaze a ponad to bedziesz mial komunikator ktory mozesz sobie dowolnie rozbudowywac ktory zajmuje ok 0.5MB w pamieci a nie jak gg po kilkanascie i nie bedziesz mial banerow :) same plusy a minusow nie stwierdzono :>

Dopisane:
Zobacz sobie na http://www.gadu-gadu.pl/ tam masz na ten temat napisane


Pozostało 580 znaków

2004-05-04 22:16
Administrator

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 24 minuty temu

Lokalizacja: Poznań

0

2 tyg. temu 3x instalowałem Win2000 na czysto i z 5x gg6.0
Opisywanych błędów nie stwierdzono.
Więc to tylko u Ciebie - sorry Winnetou [green]

// u mnie tak samo - gg 6 @ w2k, problemów nie stwierdzono - ŁF


Pozostało 580 znaków

2004-05-04 23:29

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 9 lat temu

0

Więc może spytam ogólniej. Czy jest w Windowsie 2000 coś takiego jak możliwość uruchomienia programu w trybie zgodności z innym systemem z rodziny Windows? (takie coś jak w XP).


Co jak co, ale cieniak ze mnie niesamowity, wi

Pozostało 580 znaków

2004-05-05 08:44

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

Więc może spytam ogólniej. Czy jest w Windowsie 2000 coś takiego jak możliwość uruchomienia programu w trybie zgodności z innym systemem z rodziny Windows? (takie coś jak w XP).

A bylem na gadu-gadu.pl ? Tam masz napisane. Posciagaj wszystkie uaktualnienia i bedzie dzialac


Pozostało 580 znaków

Franek
2004-05-05 13:48
Franek
0

A bylem na gadu-gadu.pl ? Tam masz napisane. Posciagaj wszystkie uaktualnienia i bedzie dzialac

A jeśli to nic nie daje? Też mam ten sam problem, pościągałem wszystkie uaktualnienia i nic.

Pozostało 580 znaków

2004-05-05 14:23

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

A jeśli to nic nie daje? Też mam ten sam problem, pościągałem wszystkie uaktualnienia i nic.

To zostaje ci uzywanie innych klientow ktore obslugujac gg :) oczywiscie miranda najlepsza :)


Pozostało 580 znaków

2004-05-05 16:06

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 14 lat temu

0

Ja mam też problem z gg6.0, dopiero po tym updacie, który instaluje banner w oknie głównym. Otóż jak zamknę GG, albo się wywali, to nie mogę już go uruchomić (gg.exe spowodował błąd i nastąpi jego zamknięcie ;P) bez wylogowania albo restartu (tzn, inaczej jak poprzez autostart z winem). Ktoś wie coś na ten temat?


Pozostało 580 znaków

2004-05-05 16:31
Moderator

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 9 godzin temu

0

trzzeba było nie aktualizować - właśnie takie rzeczy się dzieją. Na Gadu-gadu.pl piszą, aby instalnąć wszystkie poprawki do Windows, to może się uda. A jak nie to zostaja instalacja starszej wersji :)

Albo: http://www.jabberpl.org :)

Pozostało 580 znaków

2004-05-05 19:02

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0

Jak wyskoczy błąd w stylu nieprawidłowego działania albo coś innego, to w win2k lub xp, to trzeba włączyć menadżera zadań i tam wywalić z aktywnych procesów gg.exe, bo on tam zostaje :-/ i wtedy gg się włączy, i będzie hulać jak stary

Do Ktos: starsze wersje juz nie działają podobno z nowsza... <ort>niewiem</ort>, tak słyszałem, podobno dużo osób się na to skarży

Pozostało 580 znaków

2004-05-05 20:15

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 9 lat temu

0

To zostaje ci uzywanie innych klientow ktore obslugujac gg oczywiscie miranda najlepsza

Boli mnie głowa. Czy mam ją uciąć?

Problemy są po to, żeby je rozwiązywać, a nie omijać. Jeśli sam nie potrafię sobie poradzić z tym problemem, to proszę o pomoc innych.

Co do Mirandy IM, nie podoba mi się ten komunikator, chociaż może i jest stabilniejszy, a na pewno lepszy.


Co jak co, ale cieniak ze mnie niesamowity, wi

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0