Programy do muzy

0

zCzy zna ktoś jakieś programy do robienia muzyki (efekty, duże możliwości).
Dobrze by było gdybyście podali strone WWW

Za wszelką pomoc z góry dzięki

0

słyszamłem o programie Magix Music Maker czy jakoś tak. Możesz też zawsze MIDI robić na jakimś Anvil Studio...

0

"Acid Pro" jest podobnież świetny, muzyka do Żulsnake'a była w nim robiona ;-)

znam jeszcze "FruityLoops"

0

FruityLoops - to ma duze mozliwosci - można tworzyc naprawde wlasna muze

magic music maker - nie wiem jak nowe wersje ale te starsze były do niczego.

0

Dobry jest CoolEdit, on daje także wiele możliwości

0

z softu bardziej profesjonalnego:

screeny:

storm: http://lofix.iglu.cz/storm.jpg
reason: http://lofix.iglu.cz/reason.jpg

Jakies Magixy i Fruity Loops przy nich to pikus

W Reasonie tydzien dochodzilem co do czego, ma praktycznie nieskonczone mozliwosci.
Storm posiada zajefajna mozliwosc budowy wlasnego studia (dodajesz sobie mixery i inne urzadzonka....

0

Skoro jest to pytanie o program to powinno trafic do dzialu Hard/Soft.

Ja polecam zestaw Creativa - Recorder, WaveStudio etc.

0

Do obróki dźwięku polecam dawny CoolEdit, obecnie Adobe Audition. Uwaga - u polskiego dystrybutora jest ZNACZNIE drozszy niz w USA $389+VAT = $475 vs. $299. Co więcej, użytkownicy CoolEdit 96 i 2000 mogą w USA kupić Audition za $99. A Polsce nie, jak do nich o tym napisałem, zaoferowali zniżkę 15%!!! Złodzieje!

0

Polecam program REBIRTH http://republika.pl/karolszef/index.html jest trudny do opanowania ale ma dużo możliwości ze specjalnymi wtyczkami można zrobić niemal każdy rodzaj muzyki m.in. techno i metal. Głównie jest do tworzenia trancu i jego odmian. [glowa]

0

Sound Forge

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1