Wątek przeniesiony 2014-12-21 14:59 z Newbie przez olesio.

Instalacja programu w Windows 7

Odpowiedz Nowy wątek
2014-12-21 11:36

Rejestracja: 5 lat temu

Ostatnio: 5 lat temu

0

Witam. Gdy instaluje jakieś programy wyskakuje błąd, że wersja programu jest stara. Jest tak przy każdym programie i nw czemu. Wie ktoś jak to naprawić? Nie dam screena bo nie mogę zainstalować tego programu. Od razu mówię daje do c++ bo gdzieś muszę :P.

  • nic.PNG (0.14 MB) - ściągnięć: 170
  • SS.PNG (0.18 MB) - ściągnięć: 166

Pozostało 580 znaków

2014-12-21 13:43
Moderator Delphi/Pascal

Rejestracja: 8 lat temu

Ostatnio: 11 godzin temu

Lokalizacja: Tuchów

0

Pierwszy załącznik jasno informuje, że uruchamiany program nie jest aplikacją 32-bitową (zapewne plik ten jest 64-bitowy), więc nie uruchomisz go na 32-bitowym systemie; Skombinuj sobie instalator dla 32-bitowej platformy i wtedy program się co najmniej uruchomi;

Co do drugiego to nie wiem - algo szukaj w Google wyjaśnienia tego komunikatu (dlaczego się pojawia, a nie co oznacza), albo skontaktuj się z autorem oprogramowania - on będzie wiedział co jest nie tak; Z resztą założę się, że odpowiedź znajdziesz w Google, więc do dzieła.


Pozostało 580 znaków

2014-12-21 15:34

Rejestracja: 5 lat temu

Ostatnio: 5 lat temu

0

Nic mi nie da skontaktowanie się bo to błąd systemu. Przy każdym programie tak jest

Pozostało 580 znaków

2014-12-21 15:43

Rejestracja: 5 lat temu

Ostatnio: 5 lat temu

0

Znalezione w necie:
"Błąd NSIS może wystąpić przy próbie instalacji pobranego programu w przypadku, gdy pobrany plik jest niekompletny lub gdy różni się od oryginalnego pliku. Zwykle błąd jest powodowany przez zaporę lub program antywirusowy, który blokuje instalację pobranego programu."

Pozostało 580 znaków

2014-12-21 15:45

Rejestracja: 5 lat temu

Ostatnio: 5 lat temu

0

ALe tak jest przy każdym programie. Możliwe że Avast to blokuje? chyba nie bo bez tego próbowałem instalować i dalej nic.

Pozostało 580 znaków

2014-12-21 15:46

Rejestracja: 5 lat temu

Ostatnio: 5 lat temu

0

Świeży system?

Pozostało 580 znaków

2014-12-21 15:47

Rejestracja: 5 lat temu

Ostatnio: 5 lat temu

0

nie już dawno go mam

Pozostało 580 znaków

2014-12-21 15:52

Rejestracja: 5 lat temu

Ostatnio: 5 lat temu

0
  • uruchom "msconfig" wejdź w usługi/uruchamiane i wyłoncz wszystko co ci nie znane
  • usuń wszystkie ci nie znane programy z start-> wszystkie... -> autostart

Restart kompa i powiedz czy pomogło

Pozostało 580 znaków

2014-12-21 15:56

Rejestracja: 5 lat temu

Ostatnio: 5 lat temu

0

Nie wiem za bardzo jak to zrobić:P masz może filmik jakiś? Chodźmy na priv

Wysłałem ci na priv instrukcje - deadparty211 2014-12-21 16:09

Pozostało 580 znaków

2014-12-21 16:41

Rejestracja: 10 lat temu

Ostatnio: 4 lata temu

0

To moze być też objaw siadającego RAMu

Pozostało 580 znaków

2014-12-21 17:13

Rejestracja: 5 lat temu

Ostatnio: 5 lat temu

0

Ram mam jeszcze 3 GB. Wątpię że pada.

edytowany 1x, ostatnio: Kosua, 2014-12-21 17:13

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0