MSDN what the f*ck!

0

Mam taka sprawe. Siadam do ważnego projektu, wchodze w opis makra na MSDN i się pytam gdzie jest menu z lewej, które było w którym były wszystkie funkcje/wiadomości/makra/style danej kontrolki?

Jak ja mam pracować?

Screenshot:
msdn_wtf2.jpg

0

Odnalazłem jakąś starszą wersję strony i jest wszystko... Ale jak tak można...

1

Zmień język na angielski.

0

Yyy, no menu jest zresztą widać je na załączonym obrazku, ale trzeba się donawigować ręcznie do danej klasy/funkcji, strona nie robi już tego automatycznie.

Jak ja mam pracować?
Jeśli masz Visuala, to w tej chwili bardziej sensowny jest offline'owy help, zwłaszcza w VS2012.

0
Azarien napisał(a):

Jeśli masz Visuala, to w tej chwili bardziej sensowny jest offline'owy help, zwłaszcza w VS2012.

Pracuję w VS2010. Jest tam jakaś większa pomoc niż lista parametrów danej funkcji WinAPI? Na MSDN mam składnie, opis parametrów, return value i remarks.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1