Jak odinstalować eclipse skoro nie mam go w Programy i funkcje?

0

chcę odinstalować eclipse ale w Win7 nie wykrywa go w "odinstaluj program" czyli o co chodzi?
Jak to zrobić?

0

Zaraz się naprawde wkurwię - odinstalowałem i zainstalowałem na nowo i to samo. Nosz prostytutka! O co tu chodzi?
proszę uspokujcie mnie bo wyrzuce komputer przez okno:D

0

Odinstalowałeś, zainstalowałeś i nadal nie da się odinstalować?

0

Czy ktoś może mi pomóc w tym?
Nie mogę utworzyć nowego projektu bo nie wykrywa pliku main.xml .
Zainstalowałem na nowo eclipse ale to nic nie daje.
Co można zrobić w takim przypadku?

0

Odinstalowałeś, zainstalowałeś i nadal nie da się odinstalować?

przesadzasz

0

To eclipse ma jakiś instalator?

0

@szypxx, opowiedz, jak to robisz, że instalujesz Eclipse'a. Jestem bardzo ciekawa, bo czegoś takiego jeszcze nie widziałam.

A najprościej odinstalować Eclipse'a klikając prawym przyciskiem myszy na folderze Eclipse i wybierając usuń.

0

Tak napisałem ale wiadomo o co chodzi.

0

Motasz coraz bardziej i powoli przestaję rozumieć o co chodzi, ale wpadł mi do głowy jeden pomysł:
Stwórz dla sprawdzenia jakiś nowy folder na workspace i przy uruchomieniu Eclipse pokaż ten nowy folder jako workspace a nie to co domyślnie Eclipse proponuje.

0

@szypxx właśnie NIE wiadomo o co chodzi, skoro płaczesz, że nie możesz odinstalować czegoś, czego nigdy nie instalowałeś, następnie mówisz, że i tak odinstalowałeś (choć się nie da!), a potem zainstalowałeś i znowu się nie da odinstalować [!!!]. To każdy normalnie myślący człowiek pomyśli - wtf.
Pomysł @Arctor75 może być dobry, tj zmiana workspacea.
Eclipsa wsadzić do innego folderu (cholera wie jakim magicznym sposobem go odinstalowywujesz i czy coś z niego wtedy zostaje) też można by było (tylko świeżego, nie zmiana nazwy folderu z aktualnym Eclipsem).

0

W Ubuntu Eclipse tworzy folder ~/.eclipse, może na Win też coś podobnego jest?

0

Jest ;) Eclipse się tylko rozpakowuje ;)

0
Wibowit napisał(a)

W Ubuntu Eclipse tworzy folder ~/.eclipse, może na Win też coś podobnego jest?

Ja bym szukał gdzieś w AppData\Roaming w katalogu użytkownika (albo Dane Aplikacji w starszych Windowsach). Tak by nakazywała logika, bo przeważnie tam umieszcza się katalogi z konfiguracją w systemach Windows.

0
szypxx napisał(a)

Czy ktoś może mi pomóc w tym?
Nie mogę utworzyć nowego projektu bo nie wykrywa pliku main.xml .
Zainstalowałem na nowo eclipse ale to nic nie daje.
Co można zrobić w takim przypadku?

Co Ty w zasadzie próbujesz zrobić?
main.xml to plik używany w aplikacjach dla Androida

0

przecież napisałem że mi nie znajdowało(?) pliku main w metodzie setContentView(R.layout.main) - jakiś błąd się wkradł.
Usunąłem eclipse'a, sciągnąłem i rozpakowałem od nowa i działa?
Czy czegoś jeszcze nie rozumiesz? - że się tak spytam.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1