Wątek przeniesiony 2019-08-09 09:15 z przez cerrato.

Kurs php lub sql

Odpowiedz Nowy wątek
2019-08-09 08:20
0

Witam,

otrzymałem propozycję od prezesa firmy, który chce mnie wysłać na dodatkowy kurs php lub sql, z tego względu iż jestem zainteresowany rozwojem i kształceniem się, podstawy php i sql zadeklarowałem się nauczyć z darmowych kursów dostępnych w internecie, czy poleciłby ktoś kursy powyżej podstaw w okolicach Katowic?

Bardziej interesuje mnie php :)

Pozdrawiam

edytowany 1x, ostatnio: Drzewko96, 2019-08-09 08:21

Pozostało 580 znaków

2019-08-09 09:51
1

swego czasu jak się uczyłem php+sql to z tej książki https://helion.pl/ksiazki/php[...]a-thomson,phms4v.htm#format/d i wg mnie jest git, chociaż było to prawie 2 lata temu, ale jak chcesz podstawy to powinno być ok

edytowany 1x, ostatnio: pavarotti, 2019-08-09 09:51
Popieram, książka bardzo fajna - cerrato 2019-08-09 09:58

Pozostało 580 znaków

2019-08-09 10:03
0

Po opiniach wydaje się ciekawa, chyba zainwestuje sam dla siebie, żeby miec w domu i z tego sie uczyć, ale nadal jestem też za tym, że jeśli firma chce zainwestować w kurs to dlaczego nie skorzystać?

Pozostało 580 znaków

2019-08-09 10:34
0
Drzewko96 napisał(a):

Po opiniach wydaje się ciekawa, chyba zainwestuje sam dla siebie, żeby miec w domu i z tego sie uczyć, ale nadal jestem też za tym, że jeśli firma chce zainwestować w kurs to dlaczego nie skorzystać?

ja chodzę na darmowy, stacjonarny od podstaw SQL właśnie w Kato. Ale ja zaczynam całkiem od zera więc nie wiem czy to nie za niski poziom dla Ciebie :P

Pozostało 580 znaków

2019-08-09 10:35
0

A gdzie chodzisz na ten kurs? :)

Pozostało 580 znaków

2019-08-09 10:37
0

Silesia Kursy

Pozostało 580 znaków

2019-08-09 10:52
0

Przejrzałem Twoją wiadomość, czekam na następne propozycje, sam od siebie wysłałem zapytanie do firmy DAGMA z oddziałem w Katowicach, bardzo polecani i zobaczymy czy mają coś w ofercie :)

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0