[delphi] Jak zrobic raport z kolumnami

Odpowiedz Nowy wątek
2006-11-09 15:16

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 8 miesięcy temu

0

Czy da sie zrobic taki uklad raportu i czego musze uzyc
Qreports czy Rave Reports.
I jakie komponenty p[otrzebne sa do tego raportu np HEADER TOTLE, SUB detail

http://www.mw.livenet.pl/przyklad.jpg</quote&gt;

Pozostało 580 znaków

2006-11-09 15:42

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 7 lat temu

0

tak trudno odpalić Delphi i samemu sprawdzić??
dla RR Region.Columns
dla QR QuickRep.Page.Columns


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

2006-11-09 23:09

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 8 miesięcy temu

0

nie no to nie jest tak ze ja sie pytam a nie chce mi sie sprawdzic w sumie robilem raporty kiedys i zawsze tak ze generowly sie jako lista. ale jak robie w QR 3 kolumny. to jak wstawiam np TOTLE header czy subdetail to jest ono widoczne tylko w pierwszej kolumnie z lewej a nie wiem jak to rozciagnac na 3 kolumny

Pozostało 580 znaków

2006-11-10 08:15

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 2 lata temu

Lokalizacja: Helsingør / FZ

0

no sorry...
imieniny

Pozostało 580 znaków

2006-11-10 09:36

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 8 miesięcy temu

0

pod tym linkiem jest opisany RR i czytalem to kiedys ale nadal nie wiem jak w QR zrobic wyglad w stylu NAGLOWEK i 3 kolumny. ale poprobuje teraz z RR

Pozostało 580 znaków

2006-11-10 11:03

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 9 lat temu

0

Dla OR są dema w Delphi.


Suma inteligencji na świecie jest wartością stałą, niestety ludzi przybywa.

Pozostało 580 znaków

2006-11-12 13:15

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 8 miesięcy temu

0

nie ma w QR żadnych dem odnośnie kolumn. mam delphi 7

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0