[delphi] idftp, pobieranie listy plików :)

Odpowiedz Nowy wątek
2006-11-08 22:27

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

ok problem nastepujący:

mam polaczenie z serwerem przez idftp w delphi 2005

co chce :

pobrac lsite plikow z konkretnego katalogu i zaladowac do filelistbox'a a nastepnie kliknac na guzik i usunac wszystkie pliki z filelistboxa, ktore sa starsze niz 1 dzien.

jak to zrobic ?

Pozostało 580 znaków

2006-11-09 09:55

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 2 lata temu

Lokalizacja: Helsingør / FZ

0

Wyświetlanie3 sekundy szukania na google:
http://forums.devshed.com/del[...]t-the-files-exist-302504.html
Zrób to na FileListBox.

2,5 sekundy szukania na google:
http://www.haker.com.pl/forum/viewtopic.php?p=126209

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0