delphi + mysql

Odpowiedz Nowy wątek
2006-11-03 14:06

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

witajcie

mam baze danych na serwerze www, chcialbym pobrac z niej tabele w delphi 2005 pe z zinstalowanymi kontrolkami indy, ale za nic nie moge znalezc zadnej kontrolki ktora by mi w tym pomogla.

Ramzess

Pozostało 580 znaków

2006-11-04 04:38

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 7 lat temu

0

personal nie obsługuje baz. Zainstaluj sobie TurboDelphi


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0