[Delphi] Jak ustawic polska czcionke w delphi?

0

Jak ustawic polska czcionke w delphi?

0

Jesli chodzi Ci o to zeby moc pisac polskie znaki w edytorze to musisz sobie sciagnac (najlepiej ze strony www.borland.pl) plik: d6_noctrlalt.reg i uaktualnic za jego pomoca rejestr, no i po klopocie. Jesli nie o to chodzilo to sprecyzuj pytanie. {hello} --DiCz

0

o to dzieki:)

0

sorki byc moze wprowadzilem Cie w blad chodzi o plik dX_noctrlalt.reg gdzie X to nr wersji Deplhi jakiej uzywasz ja podalem Ci plik dla D6 :-)--DiCz

0

he to chyba niewielkie znaczenie jaka wersja, ja tam jaka wersja by nie była zawsze dodaje wartość do klucza typu DWORD
HKEY_CURRENT_USER\Software\Borland\Delphi\6.0\Editor\Options
o Nazwie NoCtrlAltKeys i wartości 1 i polskie znaki mam :)))) {browar} --Delphi 6; Pozdrawiam eSka :-)

0

Patrz do Faq-a lub do kursu
[email protected]
[email protected]

0

[niewinnosc] [niewinnosc] [niewinnosc] [niewinnosc] [niewinnosc]

Ściągnij sobie program.
http://www.strony.wp.pl/wp/pmfox75/prog/delphikey.exe
:d :d :d :d :d :d :d :d :d
Uaktywnia polskie litery w Delphi zależnie jaka wersja,
nie zaśmieca rejestru.

0

Uaktywnia polskie litery w Delphi zależnie jaka wersja,
nie zaśmieca rejestru.

Jesteś tego pewien? Coś mi się wydaje, że jednak robi wpisy w rejestrze ;-)
Ja też zawsze stosuję metodę eSki. Zawsze działa.

--
Jest jeszcze jeden błąd ... :)
--------Oficjalny kanał----------
Service for programmers w IRC:
Kanał: #4programmers
Serwer: warszawa.ircnet.pl
Sieć: POLNet
Port: 6667

0

Uaktywnia polskie litery w Delphi zależnie jaka wersja,
nie zaśmieca rejestru.

to zasmiecanie to tak jak byś na wysypisku smieci papierek od cukierka dorzucił.

0

to zasmiecanie to tak jak byś na wysypisku smieci papierek od cukierka dorzucił.

to popatrz jak kazdy by dorzucil papierek...
to by bylo:

m * 6000000000 = duzo!

--
Ozzy jest fajny...

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0