[delphi] potrzebny komponent wysiwyg

0

Potrzebuje jakis komponent do delphi ktory ulatwi stworzenie edytora wysiwyg . komponent musi byc freeware, albo GPL, obojetne, byle bym mogl go uzywac za darmoche :P

macie jakies pomysly ??

0

poszukaj TEdytorHTML...

0
Misiekd napisał(a)

poszukaj TEdytorHTML...

to byl zart ?

0

a oczekiwałeś poważnej odpowiedzi?

0

Nie, oczekiwalem debilnej....

ja znalazlem teraz ty poszukaj:

TMozgAdd.pas oraz TInteligencjaAdd.pas

Pozdrawiam
Ramzess

0

użyj WebBrowsera...

0
Ramzess napisał(a)

ja znalazlem teraz ty poszukaj:

TMozgAdd.pas oraz TInteligencjaAdd.pas

to jak już znalazłeś swój mózg i inteligencje to możesz zacząć myśleć i zadawać sensowne pytania.
"potrzebuje jakis komponent do delphi ktory ulatwi stworzenie edytora wysiwyg" bardzo konkretne pytanie. A TLabel, TImage, TPanel i podobne ci nie wystarczą? To może chociaż napiszesz w czym by ci to miało ułatwić bo jak nic nie potrafisz to sorry. -=JaCkObS=- podał ci najprostsze i najbardziej prymitywne rozwiązanie ale założe się, że zaraz się posypią pytania co z tym zrobić...

0

webbrowser to niestety cos co nie zda egzaminu... szkoda czasu by tlumaczyc - a co do tych oplikow - nie znalzlem ich, wlasciwie to nikt ich nie znalazl, kazdy je sam pisze :)

Pozdrawiam Kamil

0

w takim razie użyj googli...
http://www.google.pl/search?&q=wysiwyg+delphi

0

dzieki, ale napisalem ze juz sobie poradzilem, mysle ze temat jest zakonczony, Jacobs, dzieki za pomoc :D

Pozdrowka
Ramzess

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1