Tutorial Do Obslugi Tchart ??

Odpowiedz Nowy wątek
Artur007
2006-09-23 09:34
Artur007
0

Znacie moze jakis tutorial, ktory pomoglby w jakis sposob ujazmic ten komponent ??

Pozostało 580 znaków

2006-09-23 09:45

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 2 lata temu

Lokalizacja: Helsingør / FZ

0

Sporo się o nim nauczyłem w Helpie w Delphi.
Poszukaj tam.
Google! 3 sek. szukania: http://groups.google.pl/group[...]:official&sa=N&tab=wg

Pozostało 580 znaków

Artur007
2006-09-23 10:16
Artur007
0

Dzieki :) Biore Sie Do Czytania :P

Pozostało 580 znaków

2006-09-23 21:06

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0

W examplach Delphi jest demo z wykorzystaniem możliwości TChart. Tam szukaj.


<span style="color: blue">"Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem."
s.p. Marco Pantani
</span>

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0