Komponent MMTimer skad wziasc??

Odpowiedz Nowy wątek
2006-09-21 09:15
Darol
0

Siemanko mam problem ze znalezieniem komponentu MMTimer
bylbym wdzieczny za wszelką pomoc w zdobyciu go.

Pozdrawiam !!
Darek

Pozostało 580 znaków

2006-09-21 12:20
0
Darol napisał(a)

Siemanko mam problem ze znalezieniem komponentu MMTimer
bylbym wdzieczny za wszelką pomoc w zdobyciu go.

Pozdrawiam !!
Darek

A czym on się różni od zwykłego Timer'a ?

Pozostało 580 znaków

2006-09-21 16:29
0

gogielki sie popsly, to mozna msnem

http://www.delphipages.com/result.cfm?AC=3598

A czym on się różni od zwykłego Timer'a ?

Jest bardziej MultiMedialny :)


Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0