Forma z DLL w TabControl

Odpowiedz Nowy wątek
2006-09-20 22:25
0

Czy da się wstawić Formę z DLL do komponentu Frames lub TabControl?


Pozostało 580 znaków

2006-09-21 02:54
0

z tego co mi wiadomo to trzeba by to w interfejsy ubrać (choć na 100% nie jestem pewien czy zadziała) lub zamiast dlli wziąć bple (to działa na 100%)


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

2006-09-21 09:37
0
Berus123 napisał(a)

Czy da się wstawić Formę z DLL do komponentu Frames lub TabControl?

Da się, było na forum, użyj przycisku szukaj.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0