[Delphi]Prosta animacja z trzech plików

Odpowiedz Nowy wątek
2006-09-18 19:51
reporter17
0

Witam!
Czy można wyświetlać z jakąś częstotliwością obrazki jpg w trzech róznych plikach? Jeden po drugim by stworzyć prostą animacje?
Bawiłem się Timerem, ale mało wydajne i stabilne to jest. Zrobiłem to kiedyś na suwaku i było dobrze. Przesuwało się suwak i powstawała spoko animacja, ale teraz mam potrzebę by to zautomatyzować.

Pozostało 580 znaków

2006-09-19 00:06
0

Timer będzie dobry, jeśli tylko nie będziesz ładować plików za każdym razem w ontimer ;). Trzeba wszystkie załadować na starcie :P.

Pozostało 580 znaków

2006-09-19 13:34
reporter17
0

A jak to zrobić ?

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0