Strony ekranu w trybie tekstowym

Odpowiedz Nowy wątek
2006-09-16 16:06
eeee
0

witaM!

Czy można obsłużyć tzw. strony ekranu w trybie textowym? Probowalem normalnie (SetActivePage bez dodatkowych funkcji) - wywalilo "Graphic not initialized" [bezczelny!]. Probowalem najpierw zainicjować tryb graficzny a pozniej funkcja TextMode brutalnie go przelaczyc: bez SetActivePage dzialalo ale na poczatku kodu ta funkcja spowodowala ze sie wylaczal i nic sie nie dzialo. Na User screen nic :/. Najpierw bylo SetActivePage a pozniej TextMode.

z gory dzieki za pomoc

Pozostało 580 znaków

2006-09-17 18:53
eeee
0

Juz sobie poradzilem przez zapisywanie zawartosci ekranu w pliku tymczasowym...
Popracuje nad wersja z zapisem w pamieci (ze wskaznikami [mrgreen] ).

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0