Error synedit component for BDS 2006

0

Ahoj sousedi mam problem, componenta synedit pri hledani slova, vyhodi chybu ze neni prirazen zadny nastroj vyhledavani, original( No search engine has been assigned ) kde muze byt chyba?
Demo funguje ale mÓj program ne, a to jsem uz zkousel vsechny moznosti i opsal kod a ani toto nepomohlo.
compilovane demo funguje vyhledava, mÓj program totozny s demem nefunguje 8-O

procedure TEditorHTML.ReplaceDialog1Replace(Sender: TObject);
var
  rOptions: TSynSearchOptions;
  sSearch: string;
begin
  sSearch := ReplaceDialog1.FindText;
  if Length(sSearch) = 0 then begin
   Beep;
    lblSearchResult.Caption := 'Can''t search for empty text!';
    lblSearchResult.Visible := TRUE;

  end else begin
    rOptions := [ssoReplace];
    if frMatchCase in ReplaceDialog1.Options then
      Include(rOptions, ssoMatchCase);
    if frWholeWord in ReplaceDialog1.Options then
      Include(rOptions, ssoWholeWord);
    if frReplaceAll in ReplaceDialog1.Options then
      Include(rOptions, ssoReplaceAll);
    if SynEdit1.SearchReplace(sSearch, ReplaceDialog1.ReplaceText, rOptions) = 0
    then begin
 Beep;
      lblSearchResult.Caption := chr(13)+'SearchText '''+chr(13)+ sSearch +chr(13)+ ''' not found!';
      lblSearchResult.Visible := TRUE;
    end else
      lblSearchResult.Visible := FALSE;
  end;
end;

System Win XP profesional, BDS 2006 Delphi Developer.

0

Describe your problem in english, please ;-P

// czeski jest bardzo podobny do polskiego, naprawdę nie rozumiesz co napisał? - Ł

0

Uz to mam :-D :-D

SynEdit1.SearchEngine := TSynEditSearch.Create( SynEdit1 );

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1