MySQL i pliki JPG - BLOB

Odpowiedz Nowy wątek
2006-08-23 14:13
0

Nie wie ktos przypadkiem jak z poziomu delphi załadować i odczytać plik jpg z bazy danych MySQL ? Polem do przechowywania tego typu danych jest oczywiscie BLOB, problem w tym jak tam załadować tego typu pliki.

Pozostało 580 znaków

2006-08-23 19:53
0

http://www.google.com/search?[...]era&ie=utf-8&oe=utf-8
http://groups.google.com/grou[...];oe=UTF-8&sa=N&tab=wg


- Ciemna druga strona jest.
- Nie marudź Yoda, tylko jedz tego tosta.
Google NIE GRYZIE!
Pomogłem - kliknij

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0