muza z serwera w kliencie

Odpowiedz Nowy wątek
2006-07-30 18:47
ludek
0

hello
na serwerze mam plik 1.mp3
czy mogę jakoś odworzyć w moim kliencie tą muzę bez zgrywania jej na komputer?
jeśli tak to jak :D

Pozostało 580 znaków

2006-07-30 20:06
0

Transmisja strumieniowa (streaming). Jak w radiu internetowym. Ale jak się do tego zabrać od strony praktycznej to nie wiem - zwłaszcza od strony serwera, bo klientem to możę być choćby cokolwiek z biblioteką BASS.

W praktyce jednak jeśli rozwiązanie ma być małe to zwykłe przesłanie pliku będzie znacznie lepsze.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0