Formatka z DLL'a

Odpowiedz Nowy wątek
2006-07-25 12:37
Ad
0

Czy da się (jeśli tak to jak?) wyeksportować z DLL'a klasę?
Chodzi mi głównie o to, że mam DLL'a w którym zadeklarowana jest formatka.
Chcę ją położyć na komponencie TPanel. Coś jak w przypadku:
http://4programmers.net/Forum/viewtopic.php?id=94803
Umiem wyświetlić tą formatkę, ale jak zmieniam właściwość Parent to nic się nie dzieje.
Jak to zrobić?


Pozostało 580 znaków

2006-07-25 16:25
0
SetParent(Handle, UchwytOknaRodzica);

F1 nie gryzie.


Mam nadzieję, że pomogłem :)

Łukasz Brodny

Pozostało 580 znaków

2006-07-26 10:41
Ad
0

Chodzi o:

Form2.SetParent(Form2.Handle, Form1.Panel1.UchwytOknaRodzica);

?


Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0