sms do ery i heji jak to zrobić

Odpowiedz Nowy wątek
2006-07-20 16:33
0

jak wysłać smsa do era/heyah z poziomu delphi?

Pozostało 580 znaków

2006-07-20 18:01
0

nie wiem, czy to cos pomoze, ale na 100% user musi miec konto np na omnixie i w Twoim progsie podaje login i pass. Ogolnie sms'y wysyla sie i tak poprzez bramki, wiec zapewne musisz po prostu looknac w interfejs tej bramki i tyle.


Pozostało 580 znaków

2006-07-20 18:57
0
lmmilewski napisał(a)

nie wiem, czy to cos pomoze, ale na 100% user musi miec konto np na omnixie i w Twoim progsie podaje login i pass. Ogolnie sms'y wysyla sie i tak poprzez bramki, wiec zapewne musisz po prostu looknac w interfejs tej bramki i tyle.

tak <ort>o tym </ort>wiem mam login i <ort>chaslo </ort>i tera poszukuje aby to można było wysyłać z programu zrobionego w delphi może jakiś kodzik albo komponent, byłbym wdzięczny za pomoc

Pozostało 580 znaków

2006-07-20 19:00
0

omnix
a z orange se pokombinuj (bylo na forum)


Pozdrawiam. Karol

Pozostało 580 znaków

2006-07-20 21:45
0

jak chcesz moge gdzies poszukac bo swego czasu nabazgralem program do slania smsow przez miastoplusa i nie pamietam czy ere tez mialem

Pozostało 580 znaków

2006-07-20 22:19
spc
0

A tam czasem nie potrzeba odczytac hasla z obrazka?


00, OK, 00, 00
...dziś się to robi na sprzętach, kiedyś na patentach...

Pozostało 580 znaków

2006-07-20 22:48
0

na era omnix nie masz obrazka (??) masz trylko logowanie do sponsorowanej lub platnej bramki ;)
chyba ze cos sie zmienilo

Pozostało 580 znaków

2006-07-21 09:25
0

A tam czasem nie potrzeba odczytac hasla z obrazka?

Oczywiście chodzi o ideę, nie era omnix :P

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0