pobieranie plików z serwera

Odpowiedz Nowy wątek
2006-05-26 00:30
kurczaczek
0

witam
mam taki problem, chciałbym aby program pobrał plik z serwera, ale nie wiem, czy przypadkiem ten plik nie jest dopiero wgrywany przez innego użytkownika
jak z poziomu programu można sprawdzić czy plik do pobrania jest kompletny??
pozdro

Pozostało 580 znaków

2006-05-26 21:50
0

Często zdaża się tak że jeżeli plik jest dopiero wgrywany to jego rozmiar jest widziany jako 0 więc sprawdzaj rozmiar pliku przed operacją...

Pozostało 580 znaków

2006-05-30 18:07
kurczaczek
0

a jak to sprawdzić korzystająć z komponentów Indy ;-P

Pozostało 580 znaków

2006-05-31 15:19
0

Mozesz przeciez listowac pliki udostepnione w danym katalogu i przy listingu zwacana jest tez wielkosc poszczegolnych plikow.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych 0, gości 1, botów: 0