MainMenu1 i FindWindowEx ?

0

Witam,

Mam pytanko.

Mam sobie komponent MainMenu1 i wstawiam tam sobie Plik > Nowy... Otwórz... Zamknij...

Chciałbym się odwołać do tych przycisków poprzez FindWindowEx ale za bardzo mi nie wychodzi. Czy ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić ?

Pozdrawima
Sławomir Gruskza

0
slawek635 napisał(a)

Mam sobie komponent MainMenu1 i wstawiam tam sobie Plik > Nowy... Otwórz... Zamknij...

Chciałbym się odwołać do tych przycisków poprzez FindWindowEx ale za bardzo mi nie wychodzi. Czy ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić ?

Funkcją FindWindowEx nie znajdziesz menu do tego służą funkcje GetMenu, GetSubMenu, GetMenuItemCount, GetMenuItemID, GetMenuItemInfo, GetMenuString itp.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1