Historia w przeglądarkach

0

Czy ktoś wie jak wyczyścić historię oraz jak wyłączyć autouzupełnianie w przeglądarkach internetowych?? Ewentualnie może jakiś konkretny klucz w rejestrze zmienić??

0

zrobić toręcznie to żden problem a lee ja to zrobić w delphi??

0
nowy123 napisał(a)

zrobić toręcznie to żden problem a lee ja to zrobić w delphi??

prostytutka a chociaż kliknąłeś na te linki?????????? Wiesz chociaż co w nich jest????

0

Widze pełno linków. co ja poradzę jak Angielskiego ort!. A tak to może który by wybrać bo patrzyłęm ale jakoś nic konkretnego <ort>niemogę </ort>wygrzebć. sorry ale jakbyś <ort>żucił </ort>kawałek kodu to bede wdzięczny.

// nie tylko z angielskim masz kłopoty... - Ł

0

http://www.euromind.com/iedelphi/urlhistory/turlhistory.htm

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main
wartość Use FormSuggest dana yes|no autouzupełnianie formularzy

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\AutoComplete
wartość AutoSuggest dana yes|no autouzupełnianie Adresy sieci WEB

jeszcze jakieś życzenia? I tak na przyszłość aby się dostać do rejestru trzeba użyć TRegistry

0

wielkie dzięki. jeszcze tego <ort>niesprawdzilem </ort>ale mysle ze to będzie to. <ort>muwisz </ort>jeszcze jakieś ort!. a ten drugi post o IP w sieci. Poczekam trochę i może ktoś coś wykombinuje.

0

chyba się <ort>zabardzo </ort>pospieszyłem z odpowiedzią <ort>żę </ort>jest ok. To <ort>nie jest </ort>To.

0
nowy123 napisał(a)

chyba się zabardzo pospieszyłem z odpowiedzią żę jest ok. To nie jest To.

ROTFL [rotfl] [rotfl] [rotfl]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1