Rozpoznanie przeglądarki

0

Hej,
czy da się jakoś w Delphi 8 (ASP.NET) rozpoznać typ przeglądarki? Layout strony strasznie się kaszani przy odpalaniu w Firefox i muszę zrobić jakieś zabezpieczenie.

Dzięki i pozdrawiam,
Michał

// [rotfl] [rotfl] [rotfl] - Q

0

Nie łatwiej zrobić porządny layout albo zrobić zabezpieczenie poprzez JavaScript?

0

Problem w tym, że nie wiem z jakiej paki checkboxy i textboxy się rozjeżdżają.... są generowane przy ładowaniu strony w zależności od ilości pozycji w bazie danych, może to dlatego... pozostaje mi chyba to zabezpieczenie w JavaScript... ;)

// www.osiolki.net - Q

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0