napisy do filmu w delphi

0

jak zrobić napisy zeby pokazywaly sie podczas wyswietlania filmu, do pokazania obrazu użyłem komponentu DSPack.

0

mnie tez to interesuje :D
a właściwie skąd pobrać numer aktualnie wyświetlanej klatki w DSPACK :D
pozdr

0

wafcio... na... (tu sie pwostrzymam bo zaraz bedzie ze ja kogos obrazam ;))...
wiesz co zrobilem.. przeszlem do nastepnej strony... 1 tylko strone wstecz i co ujrzalem?
http://4programmers.net/Forum/viewtopic.php?id=70242
(po uzyciu 'szukaj' znajdziesz tego duuzo wiecej)

:> napisał(a)

mnie tez to interesuje :D
a właściwie skąd pobrać numer aktualnie wyświetlanej klatki w DSPACK :D
pozdr

MediaSeeking: IMediaSeeking;
currpos:int64;

FilterGraph1.QueryInterface(IMediaSeeking, MediaSeeking);
GetCurrentPosition(CurrPos);
klatka := Trunc(CurrPos / 10000000);

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1