Przychodząca wiadomość w Gadu-Gadu, jak to uchwycić ??

0

Pisze sobie Plugina do Gadu-Gadu, mam już zrobioną formę w menu PowerGG...

i teraz pytanie: jak uchwycić moment kiedy przychodzi do mnie wiadomość ??
np. kiedy przyjdzie wiadomość to: ShowMessage('hhghrthtrt');

To już ostatnie moje pytanie o Gadu-Gadu !

0
R_Przemek napisał(a)

Pisze sobie Plugina do Gadu-Gadu, mam już zrobioną formę w menu PowerGG...

No to w rzeczy samej piszesz plugin :) (masz tylko menu :| )

i teraz pytanie: jak uchwycić moment kiedy przychodzi do mnie wiadomość ??
np. kiedy przyjdzie wiadomość to: ShowMessage('hhghrthtrt');

Musisz przechwycic dane ktore ma odbrac GG i je sobie wyswietlic..chyba sam sie tego domysliles http://dev.null.pl/ekg -> dokumentacja, albo zrodla komponentu jakiegos (chocby autorstwa deti`ego)

To już ostatnie moje pytanie o Gadu-Gadu !

Ja ci jakos nie wierze :) :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1