Klucz w rejestrze

0

Usuń ktoś ten post!

0

a może zarzuciłbyś tu źródłem??

0

No dobra. Najwyraźniej albo większość ludzi nie zna odpowiedzi na to pytanie albo nikomu nie chce się czytać takiego longera :/

Wkurzyłem się troszkę na ten rejestr i cholera nie odpuszczę mu ;) A jak znajdę odpowiedź to wrzucę tu kod bo jak dotychczas to tylko 1 padła odpowiedź na pytanie przeszukiwania rejestru i to przy okazji nie dokońca poprawna.
0

Nie rozumiem co to ma być ^^

0

Fucktycznie mi sie nie chce czytać :P i innym raczej też nie za bardzo.
Ale proponuje krok po kroku naciskać i sprawdzać najeżdzając myszką na wartości, aktualne wartości zmiennych. Czasami błąd jest bardzo głupi. A tu np. wydaje mi się że powinno być (na pierwszy rzut oka tak) w popraw_klucz to length-1 w nawiasie kwadratowym. ale skoro ci działa to chyba nie. Może jak będzie miał ktoś więcej czasu to dokładnie się przeanalizuje. Ale wątpie żeby na tym forum ktoś miał tyle cierpliwości :P zresztą nie tylko na tym forum

0

To chyba masz zrąbanego regedita :D. U mnie dobrze wyszukuje. Na pewno. :] Sprawdź to jeszcze 5 razy...

0

A ja powiem taką rzecz: czemu napisałes

function szukaj

jesli nigdzie nie zwracasz wyniku? Przerób to na procedure, bo ci ci daje wywołanie

szukaj('\SYSTEM')

dla funkcji?

0

Patrz pierwszy post akapit pierwszy (to do admina)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1