Jak wstawic FLASH do zasobow ?

0

Siemano.
Sciagnalem taka kontrolke OCX co umozliwia wstawianie na forme animacji Flash. A da sie wstawic animacje *.SWF do zasobow RES i dynamicznie ja jakos wczytac. Zeby jej nie wypakowywac z RES`a do katalogu tylk oodrazu jakos do tej kontrolki?

0

Na 4p był caaały duuuży poradnik o zasobach. Myślę że rozwiązania w nim zaprezentowane możesz użyć także do swf.

0

Wlasnie tamto rozwiazanie nie dziala. Dzieki

0

Wydaje mi się że jedynym rozwiązaniem jest wyciągnięcie z res-a, zapisanie gdzies na dysku i wczytanie do programu.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0