Co to za komponent

Odpowiedz Nowy wątek
2004-04-27 21:38

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

Kto wie jaki komponent został użyty w programie płatnik w wersji 5.01.001 jako menu z lewej strony i podobny w pajączku 5 NxG przy wyświetlaniu edycji źródła i podglądu? Może też ktoś wie skąd go ściągnąć


Pozdrowienia Waldi

Pozostało 580 znaków

2004-04-28 07:26

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

Lokalizacja: Kielce

0

To są zwykłe bary, na torry jest ich od diabła i trochi


HAKGER - 50% Complete

Pozostało 580 znaków

2004-04-28 15:41

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

To są zwykłe bary, na torry jest ich od diabła i trochi

podaj mi link jak <ort>możesz</ort> do któregoś z nich na www.torry.net bo ne moge znaleźć, a nie chciałbym instalować tylu komponentów niepotrzebnie


Pozdrowienia Waldi

Pozostało 580 znaków

2004-04-29 13:45

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

Lokalizacja: Kielce

0

Ech, to powiem inaczej, w g mej opinii te komponenty to mogą być np. ExplorerPanel z BlueCave Components, albo Outlook bar z jedi vcl, albo nawet w jakimś źródełku widziałem takie coś rrobione z paneli i splitera... wystarczy pokminic to i bedzie dobrze. ja osobiście polecam explorer panel z www.bulecave.net


HAKGER - 50% Complete

Pozostało 580 znaków

2004-04-29 20:07

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

Ech, to powiem inaczej, w g mej opinii te komponenty to mogą być np. ExplorerPanel z BlueCave Components, albo Outlook bar z jedi vcl, albo nawet w jakimś źródełku widziałem takie coś rrobione z paneli i splitera... wystarczy pokminic to i bedzie dobrze. ja osobiście polecam explorer panel z www.bulecave.net

Znalazłem sobie taki komponent FEGXOutlookBar1 wszystko jest świetnie ale nie wiem jak sie odwołać do przycisku który jest na jakiejś zakładce mówiąc krótko nie ma procedury onclick dla osobnego przycisku tylko dla całego komponentu. Może wie ktoś jak w tego typ[u komponentach odwoływać się do przycisków?


Pozdrowienia Waldi

Pozostało 580 znaków

2004-04-29 21:05

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

Lokalizacja: Kielce

0

musi być przez ich indeksy! z resztą, w jedi jest to dobrze zrobione


HAKGER - 50% Complete

Pozostało 580 znaków

2004-04-29 21:09

Rejestracja: 18 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

musi być przez ich indeksy! z resztą, w jedi jest to dobrze zrobione

Może jakiś przykład??


Pozdrowienia Waldi

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0