hook

0

Dlaczego globalhook (klawiatury: SetWindowsHookEx(wh_JournalRecord, KeyHook, HInstance, 0)) przestaje działać po naciśnieciu alt+ctrl+del ??? - i jak to ominąć (jak zrobić hook'a <ort>ściągnąłem </ort>z faq) Pozdr!

0

Diabli wiedza, ale prawdopodobnie chodzi o to, ze do logowania jest uzywane Ctrl-Alt-Del. Przy logowaniu hooki nie powinny byc aktywne.

0

może byś napisał pod jakim windowsem się to dzieje, bo np pod 98 jak wciśniesz CRTL + ALT + DEL ( pojawia się lista procesów ) to system wstrzymuje wszystkie aplikacje.

// Windows NT 5.1=xp pro [mf]

0

Jest to XP pro, a wygląda to tak jakby naciśnięcie alt+ctrl+del dawało hookowi taki kod znaku którego on nie przewiduje i się ort!. Nie ma żadnego błędu ani nic.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1