czy ktos to ma ? [moduł do formatowania kodu]

Odpowiedz Nowy wątek
2004-01-14 22:40
firstx
0

Witam

Kiedys na 4Programmers znalazłem taki <ort>modól </ort>do delphi który formatował kod żródłowy, ale juz go tu nie ma.
Jeśli ktoś ma go lub wie gdzie mozna go ściagnąc to niech napisze lub wysle mi na emal [email protected].

THX

Pozostało 580 znaków

2004-01-15 00:10
ŁF
0

SYNEdit? torry.net?


Pozostało 580 znaków

2004-01-15 14:15
0

Może chodzi o Jedi code Format ?


Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0