A co z DX

Odpowiedz Nowy wątek
2003-12-31 00:17

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 10 lat temu

0

Czy istnieją jakieś szybsze niz DelphiX biblioteki do DX ???


Bez wzgl

Pozostało 580 znaków

2003-12-31 00:21

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 9 lat temu

0

Tak, najlepiej i najszybciej będzie zaimplementowanie DirectX'a pod "czystym API", a jeśli na prawdę taki z ciebie leń (:P), to możesz użyć PowerDraw'a. Co nie co o tej bibliotece znajdziesz na http://delphi.bajo.pl

Pozostało 580 znaków

2003-12-31 00:24

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 2 miesiące temu

0

Jest jeszcze OpenGL (kurde... kiedy aj sie go naucze? :D)


+1 post

Pozostało 580 znaków

2003-12-31 14:28

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 10 lat temu

0

Podekrzewam ze do tego tez sa potrzebne jakies liby (w c++ tak jest),
jak je zdobyc i moze jakies tutorialki....


Bez wzgl

Pozostało 580 znaków

2003-12-31 14:57

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 9 lat temu

0

Delphi to nie C++ i nie są mu potrzebne żadne LIB'y, za to podobnie jak i w C++ konieczne sa pliki nagłówkowe. Odpowienie *.pas'y możesz ściągnąć z http://clootie.narod.ru/delphi/download_dx90.html. A co do nauki/tutoriali, to polecam całe DirectX 9 SDK (całość ma ponad 200mb, ale zapewniam, ze warto poczekac)...

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0