Adres wysyłania wiadomości.

0

Czy ktoś zna format komunikatu wysyłania wiadomości na serwer gadu-gadu?Chodzi mi o format wysyłanej wiadomości,tak jak to robią przeglądarki www (bramki gadu-gadu).Prosze o wskazówki.Jest to mi potrzebne bo chcę wykorzystać kompnent TIdHttp

0

Niestety na stronie jest to opisane bardzo nie jasno. http://dev.null.pl/ekg/docs/protocol.html

0

Niestety na stronie jest to opisane bardzo nie jasno. http://dev.null.pl/ekg/docs/protocol.html

Zapewniam Cię że z pomocą tego dokumentu można napisać Clienta GG.
Wydaje mi się także że jest to chyba jedyny opis protokołu GG :-(

0

Klienta gg napisałem już dawno na podstawie tego dokumentu,ale chodziło mi o format wysyłanej widomości spod przeglądarki www.Status,opis - formaty tego akurat znam a format wysyłania wiadomości niemogę nigdzie znaleźć.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1