Close CanClose APP

Odpowiedz Nowy wątek
2003-12-23 12:15

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 11 lat temu

0

Jal zamknąć aplikację z canclose?

Pozostało 580 znaków

jastrz?b
2003-12-23 13:24
jastrz?b
0

zabij proces tego programu

Pozostało 580 znaków

2003-12-23 14:50

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 4 miesiące temu

Lokalizacja: UE

0
Application.Terminate

Pozdrawiam. Karol

Pozostało 580 znaków

2004-01-06 12:14

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 14 lat temu

0

zrobic CanClose:=true :-)


Zrobic mozna wszystko. Najtrudniej jest dowiedziec sie jak to zrobic! E. Alen

Pozostało 580 znaków

2004-01-07 08:07

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 11 lat temu

0

Ale przecież nie mojej aplikacji!! :-[ :| .
Zabicie procesu to dobre rozwiązanie.
Aha ale jak zamknąć taki porgram jeżeli nie ma go na liście procesów?

Pozostało 580 znaków

2004-01-07 11:26

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 10 lat temu

0

Aha ale jak zamknąć taki porgram jeżeli nie ma go na liście procesów?

Jak może nie być go na liście procesów ??

[do postu poniżej]

Normalnie. Mógł zostać ukryty.

Hmm, wydawało mi się że nie da się ukryć procesu (chodzi mi np. o listę procesów w XP, a nie o listę aplikacji).


80% problemów które pojawiają sie na forum w postach rozwiązaliby samodzielnie ich autorzy, gdyby nie mieli internetu...

Pozostało 580 znaków

2004-01-07 12:01
Administrator

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 godziny temu

Lokalizacja: Poznań

0

Aha ale jak zamknąć taki porgram jeżeli nie ma go na liście procesów?

Jak może nie być go na liście procesów ??

Normalnie. Mógł zostać ukryty.


Pozostało 580 znaków

2004-01-07 13:26

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 11 lat temu

0

Ja teeej....Czy ktokolwiek wspominał o WinXP????? !! Jak zabić [coś - nie ważne co] z listy CTRL+ALT+DEL jeżeli tego czegoś tam nie ma (czytać: nie widać) :) .Help??

Pozostało 580 znaków

2004-01-07 19:10

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

Lokalizacja: Kielce

0

tak dla własnego dema zrób liste procesów w swoim proramie. jeżeli jest w niej ten proces o który chodzi to nie ma problemu, co?


HAKGER - 50% Complete

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0