CZytanie z pliku

0

Witam,

mam problem. Chę zrobić program który czyta z pliku czyli np.:
w pliku jest

timer1:=677667;

program to czyta i to robi. Jak to można zrobić ?

0

!!WOW!!

Musiałbyś sobie pełen interpreter napisać
(chyba, że tylko ta opcja z timerem, wtedy odczytujesz z jakiegoś pliku tą wartość int i dajesz ją jako intervałę timera...

PS> jakto Timer:=(jaks_liczba); ?

0

ok sorx może zły przykład..... dałem tylko przykład :-) ale konkretne to chciałbym zrobić to tak:

dokument na hasło. i jak się wpisze poprawne hasło to to zapisuje się do pliku i zamykamy program timer nie działa ,żeby po klika razy nie grzebaćsie,ze wpisywaniem hasła.

P.S.: To zabezpieczenie jest {nie rozumne} ale niektórzy nie patrafiąi takego czegoś obejść.......

0

nie wiem czy dobrze zrozumialem ale sproboj moze z TStream.
np. FileStream.WriteComponent(timer1);

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0