Czas z zegara atomowego

0

Czy ktokolwiek wie jak polaczyc sie z serwerem czasu atomowego (SNTP czy cos takiego) i pobrac godzine? Cos takiego bylo chyba w Indy, ale nie chce z tego korzystac

0

No poszukaj w NET-cie jakiegoś super dokładnego czasu i spróbuj go pobrać i ustawić jako godzinę w systemie.

0

Dzieki. B. mi pomogles...

0

Mi sie wydaje ze on chcial sciagnac czas do swojego programu.
Poprobuj z komponentem TWEBbrowser

0

A próbowałeś robić coś z komponentem NMTime w zakładce FastNet-u a jak to popróbuj :) powinieneś znaleźć dema jak wpiszesz na googlach NMTime!

0

ja korzystam z takiego programu który aktualizuje czas z serwera czasu (atomowego). Jeśli ci zależy to znajdę link albo prześlę ci program....

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0