Czas z zegara atomowego

Odpowiedz Nowy wątek
2003-08-24 18:59
0

Czy ktokolwiek wie jak polaczyc sie z serwerem czasu atomowego (SNTP czy cos takiego) i pobrac godzine? Cos takiego bylo chyba w Indy, ale nie chce z tego korzystac

Pozostało 580 znaków

2003-08-24 19:04
0

No poszukaj w NET-cie jakiegoś super dokładnego czasu i spróbuj go pobrać i ustawić jako godzinę w systemie.


Witam po przerwie :)

Pozostało 580 znaków

2003-08-25 11:03
0

Dzieki. B. mi pomogles...

Pozostało 580 znaków

2003-08-25 11:17
0

Mi sie wydaje ze on chcial sciagnac czas do swojego programu.
Poprobuj z komponentem TWEBbrowser


+1 post

Pozostało 580 znaków

2003-08-25 14:20
0

A próbowałeś robić coś z komponentem NMTime w zakładce FastNet-u a jak to popróbuj :) powinieneś znaleźć dema jak wpiszesz na googlach NMTime!


"Ten tylko nie popelnia bledow ,kto nic nie robi" - Theodore Roosvelt

Pozostało 580 znaków

2003-08-26 23:30
kl
0

ja korzystam z takiego programu który aktualizuje czas z serwera czasu (atomowego). Jeśli ci zależy to znajdę link albo prześlę ci program....

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0