TWebBrowser - obrazki, dzwieki

Odpowiedz Nowy wątek
2003-08-23 18:48

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 9 lat temu

0

Czy znacie moze jakis sposob zeby w TWebBrowserze (ale tylko w moim programie - nie w IE) nie byly pokazywane obrazy i nie byly odtwarzane dzwieki?

Pozostało 580 znaków

2003-08-23 18:55

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0

Może po prostu usuń z kodu wszystkie tagi < img > oraz <bgsound> i tym podobne?


just me... ikari...
<url>blog.ikari.pl</url>

Pozostało 580 znaków

2003-08-23 19:01

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 9 lat temu

0

Hmm
No to by bylo jakies rozwiazanie
Ale:

  • jak mam pozniej taka strone wyswietlic w TWebBrowser? - pobieram ja tym komponentem, wycinam ze zrodla i dzwieki a jak pozniej wyswietlic ta strone?
  • co z obrazami i dzwiekami ktore sa ukryte w skryptach JavaScriptu do korych jest odwolanie na stronie?

Pozostało 580 znaków

2003-08-23 19:09

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 3 lata temu

0
  • jak mam pozniej taka strone wyswietlic w TWebBrowser? - pobieram ja tym komponentem, wycinam ze zrodla i dzwieki a jak pozniej wyswietlic ta strone?

http://4programmers.net/Forum/viewtopic.html?id=42664
http://4programmers.net/Forum/viewtopic.html?id=41008

  • co z obrazami i dzwiekami ktore sa ukryte w skryptach JavaScriptu do korych jest odwolanie na stronie?
  • Niestety nie wiem :/

just me... ikari...
<url>blog.ikari.pl</url>

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0