Jaki jest kod na otworzenie pliku txt w nowym oknie, z tego

0

Jaki jest kod na otworzenie pliku txt w nowym oknie, z tego samego folderu co program i przez notatnik

0

Próbowałem wszystkie kody tam zawarte i żadan nie robi tego o co mi chodzi !!

0

Bo ty chyba sam nie wiesz, o co ci chodzi.

ShellExecute(0,'open','notepad.exe',PChar(ExtractFileDir(Application.ExeName)+'\plik.txt'),PChar(ExtractFileDir(Application.ExeName)),SW_SHOWNORMAL);

Jeśli to nie zadziała tak jak chcesz - to tylko i wyłącznie twoja wina, bo nie umiesz zadawać pytań.

0

Jaki jest kod na otworzenie pliku txt w nowym oknie, z tego samego folderu co program i przez notatnik

może jestem mega-głupi, ale nie rozumiem tego pytania. napisz oco dokladniej oco ci chodzi (ale nie zagłębiaj sie w tym wątku) nikt ci nie pomoze jesli nie bedzie wiedzial oco ci chodzi, to forum dla programistow a nie dla wrozek.

jak chcesz otworzyć plik *.txt za pomocą notatnika to <font color="white">przecieŻ</span> <font color="red"> ort! </span>juz w poprzednim twoim wątku napisał ci ktos jak to zrobić

0

Dzięki my_nick właśnie o to mi chodziło !!
Teraz wszystko dziła !!
:-)
Nareszcie znalazł się jakś normalny chłowiek

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1