Odebrać E-Maila

0

Sorki jeżeli ten temat został już poruszony, ale jeatem 'nowy' i przepatrzenie ponad 5800 poatów graniczy z cudem [nuda] .
Jak odebrać E-Maila? (Najlepiej za pomocą TNMPOP31)?
Dziękuję.

0

Istnieje coś takiego, jak wyszukiwarka. Dzięki niej nie musisz przeglądać wszystkich wątków.
http://4programmers.net/szukaj/?Q=TNMPOP&sort=score&h=a&x=29&y=4

0

Ufff....
ten temat był poruszany chyba milion razy.
Jeżeli masz Delphi Enterprise albo Client-Server albo Proffesional to masz na zakładce Internet podtrzebny komponent.

I poszukaj w wyszukiwarce :)

0

indy, a w demosach Mailclient. tyle wystarczy ażnatto będzie

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0