activex

0

Kasujecie temat. Wiem był wcześniej taki! ale na programowanie.of.pl jest artykuł zeby wloczyc zakładkę activex z menu file|new ale tej zakładki tam nie ma.

0

Może masz wersje Personal a w niej może nie być ActiveX

W Delphi Enterprise jest File | New | Zakładka ACTIVE X

0

A nie da sie ściągnąc jakiegoś moda do delphi, który to usprawnia??

0

Z http://www.borland.com, za 4 tysiące dolarów :P, od razu masz licencję komercyjną i parę przydatnych bajerów.

0

A nie da sie ściągnąc jakiegoś moda do delphi, który to usprawnia??

Szybciej i taniej będzie jak sciągniesz piracka wersje Delphi (nie oznacza to że Cie do tego namawiam)

0

Moze szybciej, ale programy typu kaaza, emule już raz rozwaliły mi na dobre komputer.

0

a od czego jest warez archive i astalavista? myślisz że skąd się biorą piraty? ściąga obraz płyty z neta, a potem nagrywa.
//Co nie oznacza że jest to namowa do robienia tego

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0