Jak zrobić program typu GG

0

Chodzi mi o program, podobny do GG, żeby można się byłó komunikować z użytkownikami tego progosa.

0

Normalnie, weź przecvzytaj sobie protokół GG i zrób. :) Popatrz na ostatnią linijke mojej sygnaturki.

0

To ty napisałeś GG????
Ja pisałem program GGkiller co sie mial podklejac pod GG i przechwytywać rozmowy. Jeszcze nad nim pracuję. Jak skończę to wrzucę na serwer.

Odpowiedź na pytanie pytajacego.
Ja tez sie kiedyś nad tym zastanawiałem (w tramwaju i w kolejce wrzeszcz-kamienny potok). No wiec tak.
Możesz zrobic taki IP connector, ale nie będzie wtedy numerów tak jak w GG, bo do tego trzeba serwer. Mozna go zrobić na podstaie jakigoś czata (np. tego z chipa, bodajże aktualny numer, ten z delphi 7), lub napisać samemu. Jezeli zrobiłem jakieś błędy (tez ortograficzne ) wytykajcie mi je!!!!!!

0

Musisz swoim programem pobrac IP serwera, wyslac swoj pakiet kontrolny, i komunikowac sie :-)
Tak jak szymek polecam
http://dev.null.pl/ekg/docs/protocol.html#ch1.1

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1