SWF a DELPHI

Odpowiedz Nowy wątek
2003-04-06 12:35
PiT
0

Czesc....da sie wstawić bezpośrednio na forme plik swf (ten od flasha) ?? jeśli tak ...to jak ?? :D się zrymowało

pozdrf.pit


...

Pozostało 580 znaków

2003-04-06 12:38
0

proponuje JEDI VCL są do tego komponęty

Pozostało 580 znaków

2003-04-06 12:39
0

Zrób tak:

  1. Component -> Import ActiveX Control (chyba jakoś tak...).
  2. Wybierz coś podobnego do "ShockWave Flash".
  3. Install...
  4. Komponent powinien się dodać do ActiveX (palety).

*****
"But there’s something ‘bout baby girl, I just can’t
leave her ‘lone"

Pozostało 580 znaków

2003-04-06 13:10
0

Dodam tylko że tą kontrolkę możesz znaleźć w katalogu windows/system(32)/Macromed/flash/Flash.ocx lub swflash.ocx
Po zainstalowaniu komponent bedzie dostępny na palecie ActiveX pod nazwą Shockwaveflash
Oczywiscie musisz mieć zainstalowanego flashplayera dla IE lub shockwaveplayera (do ściagnięcia ze strony macromedii) lub jesli masz zainstalownego flasha to wtedy tych kontrolek nie musisz juz doinstalowywać.

Pozostało 580 znaków

2003-04-06 13:13
PiT
0

Trepp próbowałem twoim sposobem ale wyskakuje mi bład że nie może znaleźć pliku "File not found d3d9.dcu"

:(

Paweb a gdzie można znaleźć ten komponent ?? podasz linka..??


...

Pozostało 580 znaków

2003-04-06 19:06
PiT
0

proszę wyśle mi ktos plik "d3d9.dcu" gdyż wyskakuje mi błąd że takiego nie posiadam....mam delphi 7 :( ;-( [email protected]


...

Pozostało 580 znaków

2003-04-06 19:11
0

Szukałem wszędzie, ale nawet ja go nie mam. Nawet w Delphi go nie mam. A i bez niego chodzi. Mam Delphi 6.


*****
"But there’s something ‘bout baby girl, I just can’t
leave her ‘lone"

Pozostało 580 znaków

2003-04-06 19:32
PiT
0

kombinowałem, kombinowałem i delphi zjeb...łem...
Musze sobie jeszcze raz zainstalować :(

Bo inne komponenty też mi się nie chciały instalować przez ten błąd ;-|


...

Pozostało 580 znaków

2003-04-06 20:05
0

ja mam D6 i mi bez problemu zainstalowało.

Pozostało 580 znaków

2003-04-06 20:23
PiT
0

[code]macie morze jakiegos dobrego cracka do delphi 7 wersja tray[/code] tylko po cichutku na imejlek wysłać [email protected]


...

Pozostało 580 znaków

2003-04-06 20:43
0

W którymś expercie była wersja Personal, Delphi 6. Trzeba tylko ściągnąć klucz z i-netu i już ! jak sie popytasz, to jakiś twój qmpel powinien mieć.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0