SWF a DELPHI

0

Czesc....da sie wstawić bezpośrednio na forme plik swf (ten od flasha) ?? jeśli tak ...to jak ?? :D się zrymowało

pozdrf.pit

0

proponuje JEDI VCL są do tego komponęty

0

Zrób tak:

  1. Component -> Import ActiveX Control (chyba jakoś tak...).
  2. Wybierz coś podobnego do "ShockWave Flash".
  3. Install...
  4. Komponent powinien się dodać do ActiveX (palety).
0

Dodam tylko że tą kontrolkę możesz znaleźć w katalogu windows/system(32)/Macromed/flash/Flash.ocx lub swflash.ocx
Po zainstalowaniu komponent bedzie dostępny na palecie ActiveX pod nazwą Shockwaveflash
Oczywiscie musisz mieć zainstalowanego flashplayera dla IE lub shockwaveplayera (do ściagnięcia ze strony macromedii) lub jesli masz zainstalownego flasha to wtedy tych kontrolek nie musisz juz doinstalowywać.

0

Trepp próbowałem twoim sposobem ale wyskakuje mi bład że nie może znaleźć pliku "File not found d3d9.dcu"

:(

Paweb a gdzie można znaleźć ten komponent ?? podasz linka..??

0

proszę wyśle mi ktos plik "d3d9.dcu" gdyż wyskakuje mi błąd że takiego nie posiadam....mam delphi 7 :( ;-( [email protected]

0

Szukałem wszędzie, ale nawet ja go nie mam. Nawet w Delphi go nie mam. A i bez niego chodzi. Mam Delphi 6.

0

kombinowałem, kombinowałem i delphi zjeb...łem...
Musze sobie jeszcze raz zainstalować :(

Bo inne komponenty też mi się nie chciały instalować przez ten błąd ;-|

0

ja mam D6 i mi bez problemu zainstalowało.

0

[code]macie morze jakiegos dobrego cracka do delphi 7 wersja tray[/code] tylko po cichutku na imejlek wysłać [email protected]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0