[Delphi] Czas przy kompie?

0

Jak sprawdzić ile dany użytkownik siedzi przy kompie (ile działa Win)? Gdzies to już widziałem

0

A skorzystać z wyszukiwarki to co?? Po co Adam się nad nią głowił? Ja ani nikt normalny nie bedzie Ci szukał tego kliknij w obrazek szukaj i już... :-[ [krzyk] :-[ [krzyk] :-[

BTW po to wlazłem na forum żeby skorzystać z wyszukiwarki ale jak zobaczyłem tego posta to nie mogłem się oprzeć...

0

A skorzystać z wyszukiwarki to co?? Po co Adam się nad nią głowił? Ja ani nikt normalny nie bedzie Ci szukał tego kliknij w obrazek szukaj i już... :-[ [krzyk] :-[ [krzyk] :-[

BTW po to wlazłem na forum żeby skorzystać z wyszukiwarki ale jak zobaczyłem tego posta to nie mogłem się oprzeć...

człowieku litości ja przez modem ciagne z szybkością 16.8 kb/s zlituj sie i podaj link [???]

0

fajnie. Mnie też to intersuje, ale kurde co wpisać w wyszukiwarce żeby znalazło to co nas interesuje (czyli czs spędzony przy kompie) ale żeby mi zanalzło dokładnie na temat i żeby to było do 15 stron. Bo jak kurde wpisuje czas działania windows to mi pisze nie znaleziono żandej strony czy coś w tym stylu.

0

człowieku litości ja przez modem ciagne z szybkością 16.8 kb/s zlituj sie i podaj link [???]

Jej, biedaczek... Ja na stałym zwykle wyciągam połowę z tego... :-P

0

GetTickCount();

P.S. Widziales to na tym forum dokladnie 3 dni temu
P.S.[2] Jako, ze nie chcialo Ci sie skorzystac z wyszukiwarki, szkorzystasz z glowy i sam sobie skonwertujesz wynik tej funkcji ;-)

0

moja propozycja: zrób programik który bedzie siedział w tray i jak kompa wlonczysz to ten program sie wlonczy i bedzie liczył :) jak kompa zamykasz to program uchwyci zamkniecie win'a i zapisze WSZYSTKIE DANE DO PLIKU :) [browar]

0

Jeżeli chodzi o pytanie ile działa Win to wspomniane GetTichCount, jeżeli ile działa komputer to RDTSC (Instrukcja assemblera. Jak wykorzystać, jest w FAQ przy temacie mierzenia czasu wykonywania instrukcji)

0

fajnie. Mnie też to intersuje, ale kurde co wpisać w wyszukiwarce żeby znalazło to co nas interesuje (czyli czs spędzony przy kompie) ale żeby mi zanalzło dokładnie na temat i żeby to było do 15 stron. Bo jak kurde wpisuje czas działania windows to mi pisze nie znaleziono żandej strony czy coś w tym stylu.

Bo na razie wyszukiwarka dla zapewnienia jako takiej optymalizacji przyjmuje pojedyncze slowa. Jezeli znajde optymalne zapytanie, ktore bedzie dzialac w miare szybko to wyszukiawrke ulepsze. Na razie zapytanie wyglada tak:

$query = "SELECT count(table_search_word.word) as score,
table_search_word.post_id,
table_search_word.topic_id,
posts.post,
topic.title
FROM
table_search_word,
posts,
topic
WHERE posts.id = table_search_word.post_id AND topic.id = table_search_word.topic_id AND table_search_word.word
IN('$Q') GROUP BY table_search_word.post_id ORDER BY $sort DESC";

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0