[Delphi] e-mail

0

Potrzebuje by moj program w pewnym momencie wyslal do mnie (okreslony w kodzie adres) list. Rzecz w tym, ze uzytkownik nawet nie musi o tym wiedziec. Czy moge jakos pobrac dane serwera STMP z Outlooka? Mozecie mi polecic jakis latwy (nie potrzebuje duzo funkcji) komponent do wyslania e-maili? A moze moge sie podczepic pod outlook'a by wyslac wiadomosc o tresci ktora uzyskam w trakcie dzialania programu?

0

Bylo już to tyle razy, że aż szkoda gadać!

0

Piękny do maili jest indy, inne też cool, server przeco twój być może, user sie przec nie dowie, btw przejżyj poprzednie posty o tematyce mailowej i troja*****

0

Ups sorry.. Moze bez sensu byl ten moj pospiech. Moglem sprawdzic najpierw archiwum byloby szybciej. Jeszcze raz PRZEPRASZAM!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0